Buitenschoolse Opvang Heer van Grevenbroeckweg

BSO Just4Kids Heer van GrevenbroeckwegOp BSO-locatie Heer van Grevenbroeckweg bieden we buitenschoolse opvang aan alle kinderen die in Mierlo naar school gaan (OBS ’t Schrijverke, Puur Sang, Kersentuin).

Groep van de Kanjers:           4 t/m 6 jarigen
Groep van de Toppers:          5 t/m 8 jarigen

In deze groepen combineren we de interesses van de kinderen. Voor de één is dat ruimte waar je heerlijk kunt knutselen en bouwen en voor de ander is dit een knus “hoekje” met kussens en veel boeken. Bij binnenkomst kunnen de kinderen wat komen drinken en een hartige koek nemen. Deze plek biedt de kinderen de mogelijkheid om hun dag door te spreken met elkaar en met de pedagogisch medewerker. Als hij/zij klaar is dan mag het kind zelf kiezen waar hij/zij gaat spelen.

De pedagogisch medewerkers zijn in het bezit van een geldig diploma, VOG en EHBO diploma.

Wij bieden opvang vóór school, na school, tijdens studiedagen en in de schoolvakanties. Het kan zijn dat uw kind alleen in schoolweken opvang nodig heeft of juist alleen maar tijdens schoolvakanties. Deze varianten zijn mogelijk bij Just4Kids. Wanneer de school bijvoorbeeld wegens adv-dagen van de leerkracht, vergaderingen of studiedagen gesloten is, is de buitenschoolse opvang geopend. Heeft u alleen opvang nodig na school en niet in de vakantieperiode dan kunt u kiezen voor naschoolse opvang (zonder ADV/studiedagen) en heeft u alleen opvang nodig in de vakantieperiode of op ADV/studiedagen dan kunt u kiezen voor vakantieopvang.

Voorschoolse opvang

Voor ouders die vroeg moeten vertrekken van huis en niet zelf in de gelegenheid zijn hun kind naar school te brengen is het mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen: van 7:00 – 08:30 of van 7:30 – 08:30. We zorgen ervoor dat uw kind op tijd op school komt.

Naschoolse opvang

Als kinderen de hele dag op school zijn geweest willen ze daarna graag vrij zijn en dingen doen die ze leuk vinden. Niets moet. Onze bso-ruimten zijn zo ingericht dat kinderen heerlijk kunnen relaxen na een drukke dag op school maar ook creatief/sportief bezig kunnen zijn als ze dit willen. Aan elke leeftijd wordt gedacht.

Vakantieopvang

De scholen hebben een aantal weken vakantie per jaar. Voor ouders is het vaak moeilijk om iets te regelen tijdens deze vakanties. Just4Kids biedt vakantieopvang voor alle schoolvakanties van Zuid Nederland voor alle kinderen uit Mierlo. Zie hiervoor ook onze tarievenlijst.
Tijdens de vakanties worden er extra activiteiten en uitstapjes georganiseerd. Tijdens de vakantieopvang kunnen de twee locaties samengevoegd worden en spelen de kinderen op locatie Luchen.

Contactgegevens

Heer van Grevenbroeckweg 1
5731 EK Mierlo
06-13 13 16 06

LRK:     368 102 646 

Just4Kids geeft kinderen de KANS om zich breder te ontwikkelen

BSO Just4Kids vindt het belangrijk om naast opvang ook vrijetijdsbesteding te bieden. BSO is vrije tijd. Tijd om lekker niets te doen, tijd waarvan je zelf bepaalt wat je gaat doen maar ook tijd om kennis te maken met allerlei activiteiten. We willen immers dat kinderen zich bij de BSO kunnen ontwikkelen, de wereld ontdekken, vaardigheden ontwikkelen, nieuwe ervaringen opdoen en talenten ontplooien. Het doen vinden we hierbij belangrijker dan het product.

De vrijetijdsbesteding van BSO Just4Kids bestaat uit 3 verschillende soorten activiteiten:
– Vrij spel waarbij de kinderen zelf hun activiteiten bepalen, verzinnen en uitvoeren (buiten spelen, lezen, spelen in de verschillende hoeken, kinderatelier etc.)
– Activiteiten die dagelijks door de pedagogisch medewerkers worden aangeboden.
– Activiteiten van KANS. Dit zijn Korte Activiteiten Na School georganiseerd door pedagogisch medewerkers met een specialiteit op het gebied van activiteiten. Ook gebeurt dit in samenwerking met organisaties of vakdocenten. Deze activiteiten zijn een aanvulling op het aanbod van de bso zelf.

We werken met 5 thema’s:
– Sport en bewegen
– Techniek
– Kunst en cultuur
– Natuur en omgeving
– Koken/bakken

Bus Dolfijn

 

© 2024 Kinderdagverblijf Dolfijn