Buitenschoolse Opvang TienerTop

Op BSO-locatie Vesperstraat 51 bieden we buitenschoolse opvang aan alle kinderen die in Mierlo naar school gaan (OBS ’t Schrijverke, Puur Sang, Kersentuin).

Groep van de Bikkels:                8 t/m 9 jarigen
Groep van de TienerTop:          10 t/m 13 jarigen

Doelen

Bredeschool Luchen BSO Just4Kids TienertopHet doel van de “TienerTop” groep is het opbouwen van voorzieningen voor tieners van 10 tot 14 jaar in Mierlo.
Tienertop is gehuisvest in de Vesperstraat 51 in Mierlo. Het doel is om voor alle tieners een “tweede (t)huis” te bieden waar ze na schooltijd naar toe kunnen, waar ze vrienden en vriendinnen treffen, waar ze zich kunnen ontspannen en waar ze hun huiswerk kunnen maken.

De doelen die we nastreven zijn:
1. Ouders/verzorgers een professioneel georganiseerd aanbod bieden waar zij hun kind(eren) in een vertrouwde omgeving plaatsen.
2. Tienerparticipatie
3. Preventie
4. Bewegingsvrijheid aanpassen aan de leeftijd van de kinderen
5. Aanbieden van diverse workshops of andere activiteiten, zoals sporten, culturele- of creatieve activiteiten, maatschappelijke thema’s.

Activiteiten

Naast de reguliere activiteiten worden er extra activiteiten georganiseerd, de tiener mag zelf weten of hij/zij aan deze activiteiten wil deelnemen. De tieners hebben een eigen verantwoordelijkheid m.b.t. de opvang, hun wensen zijn mede het uitgangspunt voor hun verblijf bij de “TienerTop”. In de schoolvakanties wordt de groep samengevoegd met de andere BSO groepen en spelen zij op locatie Luchen.

De pedagogisch medewerkers zijn in het bezit van een geldig diploma, VOG en EHBO diploma.

Contactgegevens

Vesperstraat 51
5731 GR Mierlo
06 – 83442135

LRK:     296675179

 

© 2024 Kinderdagverblijf Dolfijn