Dagopvang Toff

Dagopvang ToffLocatie Toff is gevestigd aan de Pastoor de Winterstraat 7 in Mierlo. Deze locatie biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De kinderen zijn verdeeld  in vier horizontale groepen:

Zeesterren     0 – 2 jaar

Zeehondjes    0-2  jaar

Schildpadden 2 – 4 jaar

Roggen 2-4 jaar

Kinderen leren en spelen hier in een huiselijke sfeer, een uniek huiskamerconcept waar Toff zich in profileert. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde sfeer, waardoor elk kind de kans krijgt zich te ontwikkelen op zijn eigen manier onder leiding van betrokken en professionele pedagogisch medewerkers.

De pedagogisch medewerkers zijn in het bezit van een geldig diploma, VOG, VVE-certificaat en EHBO diploma.

Elke groep werkt volgens een vaste dagindeling. Omdat we regelmaat belangrijk vinden voor de kinderen zijn er vaste momenten die het verloop van de dag bepalen, zoals eten en drinken, verschonen en slapen. In de tussenliggende periodes worden activiteiten ondernomen die aansluiten bij de behoeften van de kinderen en bij de ontwikkelingsfases waarin zij verkeren. De baby’s nemen hun eigen dagritme  mee van thuis. Als ze wat ouder worden, rollen ze langzaam in het vaste dagritme.

Warme maaltijden

Op locatie TOFF bieden we dagelijks een verse warme maaltijd aan. Alle kinderen vanaf 1 jaar hebben de mogelijkheid om in de  middag een warme maaltijd te eten. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u kiezen voor het product Toff-All in, zie tarievenlijst.

Als u hier geen gebruik van wilt  maken, dan  bieden wij uw kind natuurlijk gewoon een broodmaaltijd aan. U kunt iedere dag op het informatiebord of op de groep van uw kind zien waaruit de maaltijd bestaat.

Contactgegevens

Pastoor de Winterstraat 7
5731 EJ Mierlo
0492 -66 03 09

LRK:       502 325 793

 

© 2023 Kinderdagverblijf Dolfijn