Over Dolfijn

Kinderdagverblijf Dolfijn is een particulier kinderdagverblijf dat opvang biedt aan kinderen van 0 tot 4 jaar en is gehuisvest aan de Pastoor de Winterstraat 7 (locatie Toff) en Graspieper 10b (locatie Luchen) te Mierlo.

De Buitenschoolse Opvang van Dolfijn, Just4Kids, biedt opvang aan kinderen van 4-10 jaar en is gehuisvest in brede school “Het Schrijverke” Heer van Grevenbroeckweg 1 en Graspieper 10b te Mierlo. De groep TienerTop en de Bikkels biedt opvang aan kinderen van 8-13 jaar en is gehuisvest aan de Vesperstraat 51 te Mierlo.

Dolfijn is lid van de Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang en is opgenomen in het kinderopvangregister van de gemeente Geldrop-Mierlo.

Deze website is bedoeld voor alle (aanstaande) ouders, van wie hun kinderen een bezoek brengen aan Dolfijn. Het betekent nogal wat om de zorg van uw kind/kinderen gedeeltelijk uit handen te geven, daar zijn we ons van bewust. Wij zullen er dan ook alles aan doen om er voor te zorgen dat uw kind(eren) zich bij ons thuis voelen.
Op deze website kunt u alvast kennismaken met onze kinderopvang. Maar liever nog nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen. Want de sfeer proeft u het best wanneer u zelf aanwezig bent. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de directie.

© 2023 Kinderdagverblijf Dolfijn